AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük ekonomisi hakkında bilgi almak ve iş adamlarının sorunlarını dinlemek üzere Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan’ı ziyaret etti.

şahinden tso

TSO Başkanı Tuncay Özcan ve Meclis Başkanı Timurçin Saylar ile TSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda TOBB Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İsmail Şahin, ‘TSO’nun 2015 yılı faaliyetleri ve 2016 yılı hedefleri’ başlıklı bir sunum yaptı.

Yaklaşık iki saat süren görüşmelerde ağırlıklı konu, Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi olurken, TSO Başkanı Tuncay Özcan ve Meclis Başkanı Timurçin Saylar bölgenin kaderini değiştirecek proje hakkında Mehmet Ali Şahin’e detaylı bilgiler verdiler.

Projeyi büyük bir ilgiyle takip ettiğini ifade eden Mehmet Ali Şahin, “ Bu önemli projeyi başarabilmek için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. İnandığım ve değer verdiğim bu projeyi tüm gayretimizle hızlandıracağız. İlk işimiz bu olacak” dedi.

TSO Başkanı Tuncay Özcan ise, Filyos Projesi ile bir bütünlük oluşturacak bu projenin hayata geçmesiyle sadece Karabük’ün değil tüm bölgenin çağ atlayacağını kaydederek, “Karabük TSO olarak biz gerekli tüm resmi yazışmaları tamamlayarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na müracaatımızı yaptık. Olumlu bir netice almayı heyecanla bekliyoruz” ifadesinde bulundu.

TSO Yönetim Kurulu üyesi Fatih Çapraz, Demir Çelik Sektörü hakkında Mehmet Ali Şahin’i bilgilendirerek, Çin’e bir tedbir alınmazsa, sektörün halinin harap olacağını söyleyerek yardım talep etti.

mehmet ali şahin tso
Editör: Haber Merkezi