AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Yenice’nin Karahasanlar, Hüseyinbeyoğlu ve Esen köylerine gitti.

MEHMET ALİ ŞAHİN YENİCE KÖY

1 Kasım Genel seçimlerinde AK Parti’ye en fazla oy veren Yenice’nin üç köyünü ziyaret eden Şahin, köylerin hizmet bekleyen sorunlarını yerinde inceledi ve beraberinde bulunan Karabük Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun’a yapılması gereken bu hizmetler ile ilgili talimatlar verdi.

Şahin, ilk olarak Yenice’nin Karahasanlar köyüne gitti ve burada köylüler ile bir süre sohbet etti. Daha sonra, Hüseyinbeyoğlu ile Esenköy’ü ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karahasanlar köyünde yaptığı konuşmada, köyümüzde su yok cümlesini duymak istemediğini söyledi.

Kolları yeniden sıvayarak, besmeleyi çektiklerini kaydeden Şahini, “ Önümüzdeki dört yıl içinde ülkemize, Karabük’ümüze, Yenice’mize ve tabi ki köylerimize neler yapacağımızı biliyoruz. Mesela parlamento şu an çalışıyor ve genel kurulda görüşmeleri devam ediyor. Seçimlerden önce ne demiştik? Emeklilerimizin bir kısmına seyyanen 100 Lira zam vermiştik, seçimlerden sonra emeklilerimizin tamamına 100 lira daha zam vereceğiz demiştik.

mehmet ali şahinŞimdi mecliste emeklilerimize seyyanen vermek üzere vaat ettiğimiz zammı çıkarmak için çalışma yapılıyor. AK Parti hükümeti meclise bu tasarıyı gönderdi, meclis şimdi bu konuyla ilgili çalışıyor. Şimdi ben bu köyleri geziyorum ve sizleri ziyaret ediyorum. Ben buralara size sadece merhaba demek için gelmedim. Buralarda yaşayan vatandaşımız acaba devletimizden daha ne gibi hizmetler bekliyor. Mesela Yenice’nin şu an Karahasanlar köyündeyiz ve gelirken yola baktım yol çok dar. Yolun kalitesi bir nebze iyi olabilir ama iki araba yan yana geçmiyor. İşte ben, köylerimizin bu ve buna benzer sorunlarına nasıl bir çözüm getirebiliriz için buralardayım.

Çevre köylerden muhtarlarımız da gelmiş, köyleri için talepleri var ve onları da Özel İdare Genel Sekreterimiz ile inceleyeceğiz. Zaten muhtarlarımızın bu talepleri bizde var ve İl Genel Meclis Üyelerimiz de takip ediyorlar. Tabi yapılacak olan işlerimizin tamamı paraya taalluk eden işlerdir. Bizim Özel İdaremizin yıllık bütçesi malumdur ama biz son yıllarda bu bütçeyi çok iktisatlı kullanıyoruz. Şimdi ilçelerimizde grup yollarını asfaltlamaya başladık ve bu sene inşallah daha fazlasını yapacağız. Her köyümüze, her mahallemize asfalt yollardan gidilmelidir.

Hedeflerimizden biri de budur. Bazı köylerimiz ile ilgili su sorunlarımız var, özellikle yaz aylarında. ‘Vekilim bizim köyümüzde su yok’ bu cümleyi artık duymak istemiyorum. İnşallah bunları çözeceğiz ve çözmek zorundayız. Su olmadan hayat olmaz arkadaşlar. Su varsa, hayat vardır. İşte ne eksiğimiz var köylerimizde, çözmemiz için ne işler bekliyor bizi, bunları da yerinde incelemek ve görmek için geldim.

mehmet ali şahin köyMarifet, iltifata tabi derler. Biz de seçimlerde AK Parti’ye en fazla oy veren köylerimizden başladık gezilerimize ama önümüzdeki süreçte her köyümüze gideceğiz, sizlerle hasbihâl edeceğiz. Neler yapmışız ve bizi daha ne gibi hizmetler bekliyor onları da tüm köylerimizi gezerek yerinde inceleyeceğiz. Çünkü milletin vekili demek, milletin hizmetinde olan adam demektir. Sizler 1 Kasım seçimlerinde beni ve Burhanettin hocayı ananızın ak sütü gibi helal oylar ile Ankara’ya gönderdiniz kendinizi temsilen, bizlerin de görevi sizlere hizmet etmek, önünüze düşmek ve şu ana kadar yapılan hizmetlerin üzerine yenilerini eklemektir, onun için yollardayız” dedi.

Şahin gittiği köylerde, köy muhtarlarına kahve fincanı takımı hediye ederken, köylüler ile de daha sonra o köylere gönderilmek üzere toplu fotoğraflar çektirdi.
Editör: Haber Merkezi