Ak Parti Karabük Milletvekili ve TBMM eski Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl başkanı İsmail Altınöz’ün başkanlığında il yönetimi ile bir araya gelen Şahin, yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tanıştıktan sonra teşkilat kademesi ile birlikte toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Karabük Merkez ilçe başkanı Osman Uzunoğlu ile Safranbolu ilçe başkanı Ali Kaya’nın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Milletvekili Mehmet Ali Şahin, geçmiş seçimlerde aldıkları başarılarına bir yenisi daha katmak adına 2019 seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

Şahin, "Bugün Meclis çalışmadığı için AK Parti Karabük İl Başkanlığımızı ziyaret ettim. İsmail Altınöz Başkanlığındaki İl Yönetimimiz yeni iş başı yaptı. Atama ile geldiler. Birkaç gün önce de görev taksimatını yaptılar. Bende kendilerini ziyaret etme, başarılar dileme ve hayırlı olsun temennilerinde bulunmak için geldim. Arkadaşlarımızın tamamına yakınını daha önceden de tanıyordum.

23 Aralık’ta İl Kongremiz yapılacak. Bu kongre ile birlikte Karabük’teki kongre maratonunu tamamlamış olacağız. 2019’a doğru giderken Karabük’te gerek İl Teşkilatımız gerek İlçe ve Belde teşkilatımız nasıl çalışacağız, Karabük’te partimiz her girdiği seçimde hep başarılı sonuçlar aldı. İnşallah 2019’da da bu başarılarımıza yenilerini eklemek istiyoruz. Bununla ilgili nasıl bir çalışma yapmalıyız, milletvekilleri olarak bize ne gibi görev düşüyor, birlikte neler yapacağız, arkadaşlarımız ile kısaca bir değerlendirme imkanı bulduk." ifadelerini kullandı.