Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ‘in eşi Miray Ürkmezer Safranbolu için gençleri yeni projeler hazırlamaya teşvik ediyor.

Yeni turizm projeleri için gençlerden destek almak, farklı fikirler, değişik bakış açıları edinmek amacıyla Safranbolu Meslek Yüksek Okulu Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü 2 ve 3. Sınıf öğrencileri ile bir araya gelindi.

Toplantı, Safranbolu Kaymakamlığı Proje Koordinasyon ekipleri tarafından düzenlendi. Proje tanıtım slayt sunumu Miray Ürkmezer ve Duygu Omuzlu tarafından gerçekleştirildi. Toplantıya Fakülte hocaları Dr. Doç. Taşkın Deniz, Arş. Gör Samet Gökkaya, Arş .Gör Özkan Süzer ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Safranbolu’da gerçekleşen projelerin slayt gösterimi eşliğinde anlatılan programda, Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin turizm elçisi olmaları için yeni yapılandırılan projede gönüllü olarak yer almak isteyenlerle bu alanda nasıl çalışmalar yapılabileceği değerlendirildi.

Safranbolu’nun marka değerinin artırılması ve daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için üretilebilecek projeleri gençlerle istişare ettiklerini vurgulayan Miray Ürkmezer,’’ Safranbolu ülkemizin nadide kentlerinden biri, genç arkadaşlarımızın yaratıcı fikirlerinden yararlanarak Dünya Miras Kentini adına yakışır şekilde geniş kitleler tarafından tanınmasını amaçlıyoruz.’’ Dedi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer , Kaymakamlık ve Belediye olarak Kentin üretken gençlere her konuda destek olacağını ifade etti. Ürkmezer,’’ Safranbolu için hazırlanan projeler, tarihi kültürün kalıcılığını ve gençlerin kültürel anlamda üretkenliğinin arttırılması yeni ufuklara yelken açmak amacıyla gerçekleşen projelere destek vermeye devam edeceğiz ‘’ifadelerini kullandı.

Toplantı, soru cevap şeklinde karşılıklı fikir alışverişi yapılarak sona erdi

Editör: Haber Merkezi