31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için AK Parti’de Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor.

Karabük Merkez’de ve ilçelerinde AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayları, müracaatlarını parti il ve ilçe teşkilatlarına yaparken, Safranbolu İlçesinde son dakika sürpriz bir isim Belediye Başkan Adaylığı için müracaat yapmayı düşündüğünü söyledi.

Uzun Yıllar Belediye İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı yapan ve ardından Sendika Genel Merkez Yöneticiliği görevini üstlenen Cahit Korkmaz, Safranbolu’dan AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat etmeye hazırlanıyor.

En son 2004 Yerel seçimlerinde yine Safranbolu’dan AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan Cahit Korkmaz’ın karşısında, yine o dönemin Belediye Başkanı Nihat Cebeci aday gösterilmiş ve seçilmişti.

Görüşüne Başvurduğumuz Cahit Korkmaz, Karabük Net Haber’e özel bir açıklamada bulundu. Korkmaz “AK Parti’den önümüzdeki yerel seçimler için Safranbolu Belediye Başkan Adaylığı sürecine girmeyi düşünüyorum ve yakın çevrem ile değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Nasip olursa 12 Kasım Pazartesi günü başvurumu yapmayı planlıyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi