Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer’in talimatıyla Safranbolu’daki köy okulları da dahil olmak üzere tüm okulların bahçelerinde yıkama ve çevre temizliği çalışmalarını tamamladı.

2018 – 2019 Eğitim Öğretim dönemine girmeden hemen önce Safranbolu’da bulunan tüm okulların çevresi ve oyun alanlarının temizlendiğini, bahçelerinin yıkandığını kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “Eğitime her alanda destek vermeye devam ettiklerini” söyledi.

Safranbolu’nun eğitimde ülke genelinde çok iyi yerlerde olduğunu ifade eden Ürkmezer; “ Başarı oranları her yıl artan evlatlarımızın daha temiz ve dezenfektan bir ortamda eğitimlerini sürdürmeleri adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Çocuklarımızın geleceklerini hazırlamak adına gerçekleştirdiğimiz projeler, okullara kurulan kütüphaneler, kitap dağıtımı gibi çalışmaları yanı sıra bahçe temizliği, oyun alanlarının bakımlarını da periyodik bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha 2018- 2019 eğitim yılında tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velileri ile eğitim camiasına hizmet veren tüm kardeşlerime bir kez daha başarılar diliyorum'' dedi.
Editör: Haber Merkezi