Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında, muhtarlar toplantısı Safranbolu’nun köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla Sunal Tülbentçi Öğretmen Evi’nde Yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Sözen, Mustafa Ünal, Zafer Özdemir ve Nuri Kırımlı, daire amirleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

Toplantıda mahalle ve köylerin sorunları ele alınırken Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, sorunları yakinen takip ettiklerini, Safranbolu’nun her köyüne, her mahallesine hizmetin en kalitelisini götürmek için tüm kurumlarla gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Toplantıda ayrıca, Emniyet ve Jandarma tarafından gerçekleştirilen uygulamalar, kadına karşı işlenen şiddet konularında erken ve zamanında müdahale, soba zehirlenmeleri, hayvan hırsızlığı ve evden hırsızlık, sahte para ve dolandırıcılık, havai fişek ve silah kullanımı, okul servislerinin ve sigara denetimlerinin arttırılması, metruk binaların kontrolü ve kış mevsiminde alınacak önlemler gibi daha pek çok konu da görüşüldü.

Toplantının sonunda muhtarların da görüşleri ve talepleri alınırken, Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, “Bilindiği üzere Muhtarımızla yaptığımız toplantıların yanısıra Köylerimize de tek tek ziyarette bulunarak sorunları yerinde görüp değerlendiriyoruz. Değinmemiz gereken bir çok hassas konuyu da muhtarlarımızla konuşarak vatandaşlarımıza ulaştırma fırsatı buluyoruz. 2019 yılının sorunsuz bir şekilde geçirilmesinde mesai mevhumu gözetmeyen tüm kolluk kuvvetlerimize ve tüm kamu personelimize, ilçemize hizmetlerin getirilmesinde emeği geçen herkese ayrıca toplantılara katılan ve çalışmalarda desteklerini esirgemeyen tüm muhtarlarımıza, teşekkür ediyorum” dedi.