Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin geçtiğimiz hafta başlayan Mahalle Toplantıları’nın ikincisi bu hafta 15 Temmuz Mahallesi’nde gerçekleşti.

Mahalle Muhtarı Recep Sönmez ve azaların katıldığı toplantıda halkın tüm istek ve ihtiyaçları dile getirildi. Muhtar Sönmez toplantıdaki konuşmasında;

“Biz yeni ve gelişmekte olan bir mahalleyiz. Belediye, ilettiğimiz tüm talepleri hızla çözerek bize tam destek verdi, bunun için mahallemiz adına çok teşekkür ediyorum Başkanımıza” dedi ve sosyal anlamda henüz yolun başında olan 15 Temmuz Mahallesi için sıradaki beklentilerinin sosyal yaşamı güçlendirecek projeler olduğunu belirterek bu konuda destek beklediklerini söyledi.

Muhtar Sönmez ayrıca, yıllardır çözülemeyen kronik bir sorun hâline gelen ve mahallede rahatsız edici bir kokunun varlığına neden olan su arıtma sorununun Başkan Köse’nin çabası ve Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün yoğun çalışması ile üç ayda çözülmesine değinerek minnettar olduklarının altını çizdi.

Bölgedeki Alay Komutanlığı’nın da 15 yıldır var olan kanalizasyon sorununun yine Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Başkan KÖSE döneminde çözülmesi Muhtarlık Azaları tarafından takdirle dile getirildi.

Başkan KÖSE toplantı sonrası açıklamasında, “Öncelikle muhtarımıza ve azalarımıza mahallelimizin tüm ihtiyaçlarını aktardığı için teşekkür ediyorum. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüzün yoğun çalışmaları ile kronik bir sorunu kökünden çözebilmiş olmak belediyemiz adına mutluluk verici, nitekim insanlarımız nihayet temiz bir nefesle evlerine dönüyorlar, yerin yapılan mahalle toplantılarının verimliliği şimdiden kendini belli etmeye başladı. Beklenen sosyal yaşam projeleri ve diğer ihtiyaçlar da aynı hızla çözüme kavuşacak” dedi.