CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, öte yandan da çalışmalarına her geçen gün hız veriyor.

Halkın içinde çalışmalarını sürdüren CHP Safranbolu Adayı Köse seçim çalışmasında vatandaşla birebir irtibat kurmayı tercih ediyor. Bu gün de Safranbolu Atamerkez Esnaflarına, Hasan Doğan Sevgi Evleri'ne ve Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi'ne ziyaret gerçekleştiren Köse “Seçim çalışmaları çerçevesinde Safranbolulu hemşerilerimiz ile sohbet etmeyi, onların sorunlarını, isteklerini dinlemeyi tercih ediyorum. Halkın dertleri arasında en büyük ortak şikayetleri ekonomik anlamda yaşadıkları sıkıntılar. AKP iktidarının artık halkı düşünmediği buradan ortaya çıkıyor. Vatandaş temel gıda maddelerini almakta artık zorlanıyor. Halk Belediyeciliğini de özlemişler.” Diye konuştu.

Ziyarette Safranbolu halkından yüksek ilgi gören Köse'ye kadın destekçisi tarafından Safran Çiçeği rengini temsil eden fular hediye edildi.

Sıcak ve samimi davranışları ile halktan biri olan Elif Köse, ziyareti sırasında şehir merkezinde yapacağı düzenlemeleri ve halkın yaşantısını kolaylaştırmak için yapacaklarını anlattı. Safranbolu halkının kendisine yetki verip Belediye Başkanı Seçildiği takdirde "Hem kadın olmanın, hem mimar olmanın farkındalığını tüm halkımız hizmetlerimizle görecektir." dedi.