Safranbolu Belediyesi Fen İşlerine Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Asfalt Şantiye Şefliği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kış aylarının gelmesi ile birlikte çalışmalarını daha da hızlandıran Asfalt Şantiye Şefliğine bağlı ekipler Safranbolu’da ana cadde, mahalle ve ara arterlerde bozuk olan yollarda bakım çalışmalarına devam ediyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer ;“Bilindiği üzere kış aylarına girmiş bulunmaktayız. Bu nedenle yağışlar başlamadan evvel özellikle asfalt başta olmak üzere kaldırımlarda bakım gerektiren bölgelerde çalışmalarımızı hızlandırdık. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışıyorlar” dedi.

2017 yılı içerisinde yaklaşık 50 bin ton asfalt seriminin gerçekleştirildiğini kaydeden Ürkmezer, kendi plentimizde Avrupa standartlarında ürettiğimiz asfaltla, vatandaşlarımızın sağlığına zarar vermeden Safranbolu’muzda asfalt konusunda tüm mahallelerimizi rahatlatmak için gayret sarf ediyoruz. Yine bu kapsamda vatandaşlarımızdan gelen talepleri de ivedilikle değerlendirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi