Safranbolu’daki Camiler ve Cami avluları Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer'in talimatı ile Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizleniyor.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile çalışmalara başlayan ekipler, geçtiğimiz Cuma günü Ulu Cami, Dedeoğlu Cami ve Yunus Emre Cami avlularında bu hafta ise, Kazdağlı Cami, Ulu Cami, Emek Cami, Bilal Habeşi Cami ve Köyiçi Cami’lerinin avlularında yıkama çalışmalarını tamamladılar.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, "Geçtiğimiz hafta Camilerimizin avlularında gül suyu ve gül yağı karışımı ile bir temizlik çalışması başlattık. Bu çalışmayı Safranbolu’muzda bulunan tüm Camilerimizde gerçekleştireceğiz.

Medeniyetimizin ve dinimizin en önemli unsurlarından bir tanesi olan Camilerimize gereken önemi göstermek en doğal görevlerimizden bir tanesi. Bu nedenle çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Bununla birlikte yine Camilerimizin halılarının yıkanması ile ilgili çalışmalara da yarın itibari ile başlanacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi