AK PARTİ SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANLIĞINA ALİ KAYA ATANDI

ŞAHİN “PARTİMİZ GENÇLEŞEREK YOLUNA DEVAM EDİYOR. HAYIRLI OLSUN”

ALİ KAYA “MEMLEKETİMİZ İÇİN PROJELER ÜRETEREK, MİLLETİMİZE HİZMET ETMENİN

SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRECEĞİZ”

safranboluda

Geçtiğimiz günlerde yönetimi ile birlikte istifa eden Ahmet Güneş’in yerinin boşalması ile AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı Ali Kaya atandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş imzası ile Ali Kaya Safranbolu İlçe Başkanlığına atandı ve yönetimi kurma görevi verildi. İl Başkanı Timurçin Saylar ile birlikte Av. Zübeyir Özakça, Talat Atay ve Ali Kaya bu gün AK Parti Genel Merkezine geldiler. Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile yapılan görüşmenin ardından Ali Kaya Safranbolu İlçe Başkanı olarak atandı.

Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ı ziyaretten sonra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i de makamında ziyaret eden çiçeği burnunda yeni ilçe başkanı Ali Kaya ile Timurçin Saylar ve beraberindeki Zübeyir Özakça ila Talat Atay bir süre Şahin’in misafiri oldular.

Ali Kaya’nın Safranbolu ilçe başkanlığına atanması ile ilgili bir açıklama yapan Mehmet Ali Şahin “Görüldüğü gibi partimiz gençleşerek yoluna devam ediyor. Halka siyaset nöbetleşe yapılır.

Şimdi görev sırası genç kardeşimiz Ali Kaya’da. Memleketimize hizmet etme yolunda iyi çalışmalarını bekliyoruz.” diye konuştu.

sahin-ali-kayaKarabük İl Başkanı Timurçin Saylar’ın ayrıca kutladığı Ali Kaya ise “AK Parti davasını daha da ileriye taşımak için bize tevdi edilen görevimizin sorumluluğunun farkındayız. Gece gündüz demeden bu sorumluluğumuzu yüzümüzün akı ile yerine getirmeyi Rabbim nasip eder İnşallah.

Safranbolu’da birleşme, bütünleşme ve büyüme adına üzerimize düşen bütün çalışmaları sergileyeceğiz. Hiç kimse bizden riya, kavga beklemesin. Bizim tek hedefimiz memleketimiz için projeler üreterek, milletimize hizmet etmektir.” diye konuştu.