26 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Safranbolu Vergi Dairesi Müdürü Kader Öztürk, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’i Kaymakamlık Makamında ziyaret etti.

Ziyarette Safranbolu Vergi Dairesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve hafta dolayısı ile yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgiler veren Öztürk, vergi haftası programlarına sabah Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladıklarını, Kaymakam bey başta olmak üzere protokol ziyaretleri ile devam edeceklerini ifade ederken, “Yoğun iş temposundan bizlere vakit ayıran Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ise, Bakanlığın, vergi bilincini oluşturmak için son yıllarda kamu spotları, afişler ve broşürler hazırladığını kaydederken "İnanıyorum ki, vatandaşlarımızın da vergiye gönüllü uyumu arttıkça ülke ekonomimiz çok daha güçlü ve dışarıya karşı çok daha bağımsız bir noktaya gelecektir.

Güçlü bir Türkiye ve ekonomi için vergilerimizi tam ve zamanında ödemenin önemini hepimiz kavramalıyız. Bu kapsamda Safranbolu Vergi Dairemizin de üzerine düşeni fazlası ile yerine getirdiğine inanıyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın, vergi dairesi çalışanlarının ve Vergi Haftası'nı kutluyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Ürkmezer’e Safranbolu Vergi Dairesi çalışanları tarafından çiçek takdim edildi.