Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Hilton Garden Inn’de bulunan Ocean Club Fitness Merkezi ile indirim protokolü imzaladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar “ Üyelerimize özel hazırlanan indirimli protokollerin bir yenisini Safranbolu Hilton Garden Inn Hotelde faaliyet gösteren Ocean Club ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Son derece nezih, hijyenik ve geniş konsepte hizmet veren Ocean Clup firmasına kayıt olan üyelerimiz ve üyelerimizin eşleri yüzde 27 indirimle hizmetlerden faydalanabileceklerdir. Sağlıklı olmak, sağlıklı beslenme kadar sağlıklı spor yapmaktan geçmektedir. Özellikle son yılarda insanlarımız iş yoğunluğundan dolayı daha az hareket etmektedir. Yapmış olduğumuz indirim protokolünün üyelerimizi spora teşvik etmesini diler indirim protokolünün iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Ocean Club Fitness Merkezi Müdürü Bahtiyar Yağızer “ Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzalamaktan memnuniyet duyuyoruz. Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri Merkezimizde bulunan havuz, hamam, sauna, buhar odası, jakuzi, fitness gibi hizmetlerimizden faydalanabileceklerdir. Merkezimize aylık ya da 3 aylık abone kabul etmiyoruz. Herkesin kendi evi gibi görmeleri, tesisi benimsemesi ve üyelerimizle aile ortamında hizmet verebilmek için en ideal üyeliği 1 yıllık olarak görüyoruz. Merkezimize gelen herkesi en iyi şekilde ağırlayacağımızdan kimseni şüphesi olmasın. Ali Sami Acar beyin nezdinde Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasına bizlere göstermiş olduğu ilgi için teşekkür ediyorum.  Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinize en iyi hizmeti vereceğimizi belirterek protokolün hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.