Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şahin yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Şahin yayınladığı mesajında“ Bizler Safranbolu’da Ülkemiz iş dünyasının bir parçası olarak İlimizin ve Türkiye’mizin refah ve zenginlik seviyesini artırmak, herkese iş ve aş imkanı yaratabilmek için çaba harcıyoruz. Temennimiz yeni yılda ticari faaliyetlerin artması, daha çok yeni girişimcinin iş dünyasına adım atması ve çalışmasıdır.

2017 yılında 1.5 milyon kişiye yeni ilave istihdam sağlanarak Türkiye için rekor bir iş istihdamı oldu. Ümit ediyorum ki Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni teşvikler, daha nice milyonlarca insana hem iş hem aş olacaktır.

Üzüntüleri, acıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Elim olaylardan üzüntü yaşadık, güzel gelişmelerden ise mutluluk. Bütün üzüntüler ve sevinçler tek bir şeyi değiştirmedi. Tüm halkımız kederde, sevinçte, tasada ve kıvançta hep bir ve beraber oldu. Bütün toplumsal olaylarda kalbimizi her birlikte attı.

Bizi güçlü kılan bu meziyetin yeni yılda da artarak devam edeceğini inanıyorum. Diliyorum ki yeni yıl hepimize daha çok “sevgi, barış ve refah” getirsin. Siftahı ve kazancı bol bir yıl olsun. Hastalar şifa, dertliler deva bulsun.

Bu duygu ve düşüncelerle Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası adına tüm haklımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum”

Editör: Haber Merkezi