Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasının Ağustos ayı Meclis toplantısı Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer’in katılımlarıyla, Meclis Başkanı Ahmet Şahin başkanlığında gerçekleşti.


Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Meclis üyelerini Kaymakam / Belediye Başkanı Ürkmezer’e takdim etmesinin ardından “Sayın Kaymakamım Belediye Başkanımız, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantısında şahsım ve Meclis Üyesi arkadaşlarım adına sizleri ağırlamaktan şeref duyarız.

Öncelikle yeni görevinizin Safranbolu’muza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası bölgemizin en eski sivil toplum kuruluşlarının başında gelmektedir. İlk olarak 1906 yılında kurulan odamız 1967 yılından itibaren kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Safranbolu’muzda görev yaptığınız süre zarfında Odamız olarak yapacağınız tüm çalışmalarda yanınızda olacağımızı ve her konuda desteğimizi esirgemeyeceğimizi bilmenizi isteriz” dedi.

Kaymakam / Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer “Ağustos ayı Meclis toplantınızda konuk olmaktan duydum memnuniyeti belirtmek isterim. Meclis Üyesi Arkadaşlarımın şahsında tüm üyelerinize işlerinde başarılar ve bol kazançlar dilerim. Yaklaşan Kurban Bayramınızı tebrik eder, toplantınızın hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Meclis Başkanı Ahmet Şahin ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Kaymakam / Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer’e Safranbolu Ekonomisi, Sosyo Kültürel özellikleri ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Editör: Haber Merkezi