T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığıyla 12. kez 06-08 Aralık 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar kompleksi olan fuarizmir’de gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yıl 36 farklı ülkeden 1284 katılımcının yer aldığı Travel Turkey İzmir fuarı, 63 farklı ülkeden 44.589 kişi tarafından ziyaret edilirken, fuarın en gözde katılımcıları arasında yer alan Osmanlı’nın Parmak İzi Safranbolu yine en fazla ziyaretçi alan ilçeler arasında yer almıştı.

Travel Turkey İzmir fuarında standımızla, ziyaretçilerimizle geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer bizzat ilgilenecek. Ürkmezer’e İzmir’de Belediye Kültür ve Sosyal İşler Personeli eşlik edecek.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Safranbolu’nun son yıllarda fuar, tanıtım günleri ve diğer etkinliklerde en çok ziyaret edilen, en çok merak edilen kentleri arasındaki yerini her gün daha da sağlamlaştırdığını, 4 gün sürecek olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarına da oldukça hazırlıklı ve geniş kapsamlı katılım sağlayacaklarını “ söyledi.

Fuarda tanıtım cd’si, broşür, katalog, Safranbolu Lokumu, Safran kolonyası, Safranbolu Maket Evi gibi objeler ile tanıtım yapacaklarını kaydeden Ürkmezer; “ İnşallah katılım sağladığımız tüm fuarlarda olduğu gibi bu fuarda da yine ziyaretçilerin ilgi odağı olmayı hedefliyoruz” dedi.