Dünya ve ülke turizminin İzmir'deki buluşması 11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Fuar İzmir'de 7-10 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuar, Partner İl Nevşehir ve Partner Ülke Ukrayna'nın geniş katılımları ile kapılarını açtı.

7 – 10 Aralık tarihleri arasında fuarizmir'de gerçekleşecek olan, Türkiye'nin ve dünyanın farklı bölgelerinin turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen Travel Turkey İzmir, fuarizmir"de gerçekleşecek görüşmelerle birlikte 2018 anlaşmalarında ilk imzaların atıldığı platform olacak.

UNESCO Dünya Mirası Safranbolu bu önemli fuarda da yerini aldı.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer’in beraberinde Belediye Kültür ve Sosyal İşler Personeli ile katıldığı fuarda Safranbolu standı ilk gün ziyaretçi akınına uğradı.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer; “ Safranbolu’nun son yıllarda fuar, tanıtım günleri ve diğer etkinliklerde en çok ziyaret edilen, en çok merak edilen kentleri arasında yerini aldığını, 4 gün sürecek olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarına da oldukça hazırlıklı ve geniş kapsamlı katılım sağladıklarını “ söyledi.

Fuarda tanıtım cd’si, broşür, katalog, Safranbolu Lokumu, Safran kolonyası, Safranbolu Maket Evi gibi objeler ile tanıtım yapacaklarını kaydeden Ürkmezer; “ İnşallah katılım sağladığımız tüm fuarlarda olduğu gibi bu fuarda da yine ziyaretçilerin ilgi odağı olmayı hedefliyoruz” dedi.

Fuarda kurulan Maket Safranbolu evi ziyaretçi akınına uğrarken, Halk Oyunları ekibi de ilgi çekiyor.

Editör: Haber Merkezi