Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, Safranbolu’da Kış Şartlarının Günlük Hayıtı Etkilememesi adına, deneyimli bir ekip ve ekipmanlar ile kışa hazır olduklarını söyledi.


Daha önceki yıllarda olduğu gibi Safranbolu Belediyesine bağlı ekiplerin 24 saat iş başında olduklarını kaydeden Ürkmezer; “ Ekiplerimiz daha önce olduğu gibi görevlerinin başında. Günlük hayatın normal seyrinde devam etmesi için gereken tüm çalışmaları yapacaklar.

Bunun için he zamanki gibi 4 vardiya çalışacak olan 100’e yakın personelimiz ile birlikte, 4 Hidromek, 2 Greyder, 2 Loder, 2 Tuz Serici Kamyon, 12 tuzlama Ekibi, 1600 Ton Tuzlu Malzeme ve 95 Personel hazır beklemekte. Mevsim şartları itibari ile bazı mahallelere araç giriş çıkışlarının, yine minibüs ve otobüs güzergâhlarının, ana arterlerin tamamını işlek durumda tutmak için ekiplerimiz her zaman olduğu gibi görevlerinin başında olacaklar.

Kış şartları nedeni ile oluşabilecek her hangi bir olumsuzluk karşısında vatandaşlarımız Beyaz Masa 153 nolu telefondan ve 0 532 327 62 04 nolu Whatsapp Hattımızdan bizlere 24 saat ulaşabilirler” dedi.

Safranbolu Halkı Hizmetin En Güzelini Almaya Devam Edecektir.

Safranbolu’nun güzelliklerini her gün Safranbolu halkı ile birlikte yaşadıklarını, kış ayının da Safranbolu’da ayrı bir güzelliği olacağını tahmin ettiğini ve Safranbolu halkının her zaman olduğu gibi hizmetlerden de en iyi şekilde yararlanmaya devam edeceğini belirten Ürkmezer; “Her mevsimin bir güzelliği olduğu gibi yine her mevsimin bir zorluğu da olacaktır.

Yine kış aylarında da yerli ve yabancı ziyaretçilerimizi ağırlamaya devam edeceğiz. Bu nedenle Safranbolu’da hayatın normal seyrinde idame ettirilebilmesi adına çalışmalarda aksaklığa müsaade etmeden hizmete devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm Safranbolulu hemşerilerimin kazasız, belasız bir kış ayı geçirmelerini diliyorum “ şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi