Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz ikinci yarıyılın başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz:  “Gençlerimizin iyi yetişmesi geleceğimizin teminatı olacaktır.”

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz yayımladığı mesajında, “2017-2018 eğitim ve öğretim yılı, ikinci yarıyılının ilk ders zilinin çalmasıyla yaklaşık 10 bin 250 öğrenci ve 900 öğretmen 56 okulda ders başı yaptı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz 15 günlük yarıyıl tatilinin ardından bugün yeniden bir araya gelmenin sevincini yaşıyorlar.

Bir ülkenin varlığını devam ettirebilmesi başta yeni nesiller olmak üzere, vatan, millet, bayrak ve devlet bilincine sahip, yeniliği ve gelişmişliği en üst düzeyde tutan, sosyal, kültürel ve etik değerlerini koruyan bir nesle ihtiyaç vardır. Buda genç zihinlerle oluşabilmektedir. Gençlerimize idealistliği ve düzgün bir hayat görüşünü aşılayabilme süreci ise ailede başlar ve okulda devam eder.

Geçmişini çok iyi bilen, bugününü çok iyi anlayan, iç ve dış olayları doğru yorumlayabilen ve geleceği için çok büyük hayalleri olan gençlerimizin iyi yetişmesi geleceğimizin teminatı olacaktır. Burada da en büyük görev nesillerimizi yetiştirmek adına, görevlerini özveriyle yürüten öğretmenlerimize düşmektedir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının ikinci döneminde öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimize başarılı, sağlıklı ve huzur dolu bir eğitim öğretim dönemi diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi