Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatları ile başlayan ve her hafta pazartesi 14.00 da gerçekleştirilen Halk Günü Toplantıları devam ediliyor.

Toplantıya Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilicioğlu, Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürü, Zabıta Müdürü Mali Hizmetler Müdürü, İmar Müdürü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, Temizlik İşleri Müdürü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıda, vatandaşların çeşitli konularda istek, şikayet ve taleplerini dinleyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, sorunların çözümü konusunda notlar alarak beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.

Makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın ise millete hizmet etmek olduğunu belirten Ürkmezer konuşmasına şöyle devam etti.’’ Vatandaşlarımıza en iyi kamu hizmeti sunmayı çalışıyoruz, onların rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları bizim için önemli ve değerlidir.

Bizler devletimizin emrinde, milletimizin hizmetindeyiz. Halkımızla her hafta buluşup birebir sorunları dinliyoruz, devletimizin imkanları dahilinde sıkıntıları gidermek için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz’’.şeklinde konuştu.

Vatandaşlar Sorunlarının dinlenmesinden duydukları memnuniyeti belirtirken, toplantı sonrası Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’e teşekkür ettiler.