Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yol açma ve genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefliği tarafından yürütülen çalışma kapsamında yeni yerleşim bölgeleri ve yeterli olmayan mahallelerde gerçekleştirilen çalışma kapsamında yol açma ve genişletme işleri devam ediyor.

Son olarak Esentepe Mahallesinde gerçekleştirilen çalışma kapsamında yolun alt yapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Ekiplerimiz soğuk hava şartlarına karşın çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İhtiyaç duyulan mahalle ve caddelerde yeni yol açımı, yol genişletme çalışmaları yapılmaya devam ediyor. Esentepe Mahallemizde de ekiplerimiz alt yapı çalışmalarını tamamladı. Bahar döneminde yani asfalt döneminde ivedilikte asfalt dökme çalışmalarımızı da tamamlayacağız.

Ben bizlere anlayış gösteren ve destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi