Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Amirliği ekipleri yaza hazırlanıyor.

Dört mevsim ziyaretçilerini ağırlayan Dünya Miras Kenti Safranbolu’da,  yaz ayının gelmesiyle birlikte kentin her köşecinde çimler biçilerek çiçekler dikiliyor.

Park Bahçeler Amirliği ekipleri merkez ve mahallelerde bulunan orta refüj ve ana arterleri çiçeklendirerek, uzayan çimleri biçip kenti daha güzel bir görünüme kavuşturuyor.

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan "En iyi korunan 20 kent" arasında bulunan, Ülkenin önemli şehirlerinden biri olan Safranbolu’nun turizm sezonunun yoğun döneminin  başlamasıyla birlikte Belediye ekiplerinin kentin her köşesinde çalışmalarını hızlandırdığını belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer sözlerine şöyle devam etti’’ Yaşadığımız şehrin dünya üzerindeki konumunu biliyoruz, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turist ağırlıyor ve onlara en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalışıyoruz.

Misafirlerimizi temiz bir şehirle ve rengarenk çiçeklerle karşılamak için tüm ekiplerimiz köşe bucak temizlik ve çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor’’dedi.

Safranbolu Yerli ve Yabancı Misafirlerini en güzel şekilde, tarihi ve doğal güzellikleriyle ağırlamaya hazır.

Editör: Haber Merkezi