Safranbolu Belediyesinin gülen yüzü olarak anılan Beyaz Masa – Halkla İlişkiler birimi 7/24 etkin, etkili, hızlı çözümler için ve insan odaklı hizmet anlayışı ile faaliyet göstermeye devam ediyor.

Kuruluşundan bu güne kadar binlerce talebi anında gerekli birimlere ileterek çözüm noktasında önemli rol oynayan Beyaz Masa birimi sosyal projelerde sık sık yer alan, güler yüzlü ve vatandaşlar tarafından takdir edilen personeli ile de dikkat çekiyor.

Birimin bağlı bulunduğu Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “2009 yılından günümüze kadar, görevlerinde uzman güler yüzlü personeller tarafından Beyaz Masa birimine başvuruda bulunan vatandaşlarımızın herhangi bir konu ile ilgili talep, istek ya da şikâyetleri kayıt altına alınmakta, kayıt işlemi yapıldıktan sonra Belediyemizdeki ilgili müdürlüklere başvuru formları ve e mailler ulaştırılmakta, talep sahibine telefon ve yine mail yolu ile bilgi verilmektedir.

Bu bağlamda vatandaşlarımız, talep ve şikâyetlerini 153 nolu ücretsiz hattımızdan yapabilecekleri gibi, www.safranbolu.bel.tr adresinden da mail yolu ile iletebilirler. Bu bağlamda 2009 yılından bu güne kadar 23.342 talep, şikâyet ya da başvuru birim tarafından ilgili müdürlüklere yönlendirilmiş ve takibi bizzat yapılmıştır.

‘Aradığınızda Çözüm’ Başlar parolası ile çalışmalarını sürdüren Beyaz Masa, Safranbolulu ve ilçemizi ziyaret eden yerli yabancı misafirlerimize 7/24 anlayışı ile hizmet vermeye devam edecektir ” denildi.

Editör: Haber Merkezi