Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in uygulamaya koyduğu sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Hastanede yatan hastalar periyodik olarak ziyaret edilmeye devam ediyor. Her hafta cuma günleri gerçekleştirilen ziyaretlerde hastaların ve hasta yakınlarının herhangi bir konuda desteğe ihtiyaçları olup olmadığı sorularak, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in selamları iletiliyor.

Safranbolu Belediyesine bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü proje hastalara moral oluyor. Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen Safranbolu belediyesi vatandaşın iyi ve kötü gününde yanında olarak devletin varlığını ve samimiyetini vatandaşına hissettiriyor.Hasta ziyaretlerine fırsat buldukça katılan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer , hayatın tüm zamanlarında vatandaşın yanında olarak, devlet ve vatandaş arasındaki bağları güçlendiriyor.

İnsanların en hassas olduğu anlar olan hastalık sürecinde, doğum sonrası ve yakınını kaybedenlerin duygusal anlamda bizleri yanlarında görmekten memnun olduklarını gözlemliyoruz ifadelerine yer veren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer sözlerine şöyle devam etti’’ Vatandaşımızın yanında olmayı amaçladığımız çeşitli projeler arasında yer alan hasta ziyaretlerimizi vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek içindir. Bundan sonrada vatandaşlarımızla yakından ilgilenmeye devam edeceğiz’’dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ziyaretler esnasında hastalara, hastanede ihtiyaç duyulabilecek bazı hediyeler götürerek hastaları memnun ediyor.

Editör: Haber Merkezi