Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin kongreler nedeniyle başkentte olduğu 24 Temmuz Gazeteciler Basın Bayramı’nda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı basın büro, Başkan Köse adına yerel basın ile kurum ve kuruluşların basın ve iletişim dairelerine kutlama ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Köse’nin selamını, Basın Bayramı ve gelecek Kurban Bayramı için hazırlattığı kartları ve lokumları ileten ekip, ayrıca belediyenin pandemi sürecindeki çalışmalarını kapsayan ve belediye basın bürosu tarafından hazırlanan Altın Safran gazetesinin 20. sayısını da gazetecilere ve ajans temsilcilerine takdim etti.

Başkan Köse, Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı da içeren birkaç günlük süreçte Ankara’da olacağı için makamını; Belediye Meclis Üyesi, Gazeteci Serap Karaoğlu’na emanet ederek basına verdiği öneme dair somut bir mesaj ortaya koydu.

Başkan Köse; “Başta kıymetli vekilim Serap Karaoğlu olmak üzere tüm basın mensupları ile kurum ve kuruluşların basınla ortak çalışma içindeki basın departmanı çalışanlarının Gazetecilik ve Basın Bayramlarını yürekten kutluyorum. Özgür, tarafsız ve doğru habercilik daima bize ışık tutacaktır” ifadelerinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi