DARBE GİRİŞİMİ SONRASI DEVAM EDEN SORUŞTURMALAR KAPSAMINDA FETÖ/PDY İLE İLİŞKİLİ OLDUĞUNA DAİR BİLGİLERE ULAŞILAN SAFRANBOLU BELEDİYESİ'NDEN 6 KİŞİ AÇIĞA ALINDI

6KİŞİ

15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasimize, halkımıza ve devletimizin birliğine karşı düzenlenen FETÖ’cü hainlerce tertiplenen kalkışma hareketine Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla halkımız, basınımız, devletimizin yetkili organlarınca karşı çıkılmış ve bu kalkışma engellenmiştir.

Belediyemiz bünyesinde de darbe girişiminde bulunmak üzere FETÖ - PDY örgütüyle ilişkisi olduğu yönünde bilgilere ulaşılan 6 personel, 1 Hizmet Alımı İşçisi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 137 ve ek maddeleri ile İş Kanunu Hükmü uyarınca görevlerinden uzaklaştırılmışlardır.

Bu personeller, 1 Başkan Yardımcısı, 3 Mühendis, 1 Ambar Memuru, 1 Eğitmen ve 1 Hizmet Alımı Personelinden oluşmaktadır.

Bu personellerin belediyemizle ilişkileri yapılacak soruşturma neticeleninceye kadar kesilmiş olup bu tür yapılanmalara belediyemiz içerisinde bundan sonrada asla müsaade etmeyeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarım.

 
Editör: Haber Merkezi