Safranbolu Belediyesi daha ulaşılabilir bir belediye olmak için ilçeye yenilikler getirmeye devam ediyor. Birçok alanda vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmet güzergahını belirleyen belediye, vatandaş odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

Vatandaşların istek, talep ve şikayetlerinin alındığı belediye binasında bulunan ‘’Halk Masası’’ birimine bir yenisi daha ekleniyor. İlçede yaşayanların bu hizmetten daha hızlı yararlanmalarını sağlamak için, Misak-i Milli Demokrasi Meydanı karşısında bulunan kavşakta bina çalışması devam ediyor.

Daha çok vatandaşın yararlanması ve daha ulaşılabilir bir belediye olmak için inşaatı başlatılan Halk Masası binası aynı zamanda Zabıta noktası olarak da kullanılacak. İnşaat çalışmasını yerinde inceleyen başkan Köse, binanın en kısa sürede tamamlanıp halkın hizmetine sunulacağını, özellikle pandemi sürecinde talep, şikayet ve isteklerin buradan alınmasının hem vatandaş hem de personel için daha güvenli olacağını kaydetti. Başkan Köse şu sözlere yer verdi ‘’Bu çalışmayı başlatmaktaki asıl maksadımız vatandaşlarımızın bize ulaşmalarını kolaylaştırmak, diğer taraftan da tüm dünyayı saran salgının bulaşmasını önlemektir. Kentin merkezi konumunda bulunan, yapımı devam eden binamızda hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerinin alınmasını sağlayacağız’’ dedi.

Safranbolu’da yaşayanların beklenti ve önerilerini hayata geçirecek projeler geliştirildiğini vurgulayan başkan Köse, önceliklerinin daima vatandaşın istekleri olduğunu kaydetti.