Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in uygulamaya koyduğu, hastanede tedavi gören hastalar ziyaret edilmeye devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen projede, Müdürlüğe bağlı ekipler Safranbolu Devlet hastanesi içerisinde yer alan servisleri dolaşarak tedavi olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek moral oluyor.

Hastanede tedavi gören hastalar tek tek ziyaret edilerek, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in selamı götürülüyor. Ekipler hastalara herhangi bir konuda ihtiyaçları olup olmadığını soruyor, güler yüzlü ekiplerin ilgisinden memnun kalan hastalar, ziyaret esnasında talep şikayet ve hastane ile ilgili memnuniyetlerini aktarıyor.

Ürkmezer’in vatandaşa yönelik başlattığı sosyal sorumluluk projeleriyle vatandaşların takdirini toplayan Safranbolu Belediyesi hastanede yatan hastaları da unutmuyor. Safranbolu Belediyesi, yeni nesil bir belediyecilik anlayışı ile iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta vatandaşın yanında olmaya devam ediyor.

Ekiplerin her cuma rutin olarak gerçekleştirdikleri ziyaretlerde hastalara, hastanede ihtiyaç duyabilecekleri bazı hediyeler götürülüyor.