Safranbolu Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Yönetmeliği kapsamından 5. sınıf öğrencisi olan 10 yaşındaki dezavantajlı çocukları için ailenin belediyeye yazdıkları dilekçelerine istinaden, tekerlekli sandalye hediye edildi.

Emek Mahallesinde ikamet eden ailenin çocuklarını ziyaret eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer’e eşi Miray Ürkmezer ve Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zülfiye Özcan Eraslan eşlik etti.

Temel belediyeciliğin yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında da çalışmalarını sürdüren Safranbolu Belediyesi, hayatın her alanında yaşamın her evresinde vatandaşın yanında oluyor.
Göreve başladığı ilk günden bu yana özellikle gençlerin ve çocukların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmış bireyler olmalarını sağlamak amacı ile çeşitli projeleri hayata geçiren Ürkmezer, çocuklar ve gençler bizim için çok önemlidir, dedi.

Ürkmezer şu sözlere devam etti “Devletimiz bütün vatandaşlarımızın her zaman hizmetindedir, özellikle tüm dezavantajlı vatandaşlarımızın gerek eğitsel gerekse sosyal yaşama tam anlamıyla katılımını sağlamak için düzenlemeler hayata geçiriyor. Bizler de ilçemizde hem Kaymakamlık, hem de Belediye olarak gereken neyse geciktirmeden uygulamaya özen gösteriyoruz ve imkânlarımız dâhilinde her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz.

Safranbolu Belediyesi olarak Karabük’te ilk defa engelli vatandaşlarımız için ücretsiz şarj istasyonları kurduk ve etkin biçimde kullanıldığını görüyoruz. Başarılı kızımızın hem okul, hem de sosyal hayata katılımında kullandığı aracını yeniledik, inşallah nice başarılarını duyarız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi