Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Elif Köse’nin de yakından takip ettiği çevre düzenlemesi, yol rehabilite, kaldırım yenileme gibi çalışmalar devam ederken diğer yandan Barış Mahallesinde yapımı devam eden Spor Kompleksinde de sona yaklaşıldı.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yoğun bir tempo ile çalışmalara başladık. Gerek fen işleri gerek çevre temizliği, ya da su ve kanalizasyon gibi ekiplerimiz hız kesmeden vatandaşlarımızın mağdur olmamaları adına gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu kapsamda mesaim el verdiği süre zarfından ben de ekiplerimizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Hem çalışmalar hakkında bilgi alıyor hem de mesai arkadaşlarımla sohbet etme fırsatı buluyorum” dedi.

Barış Mahallesinde yapımı devam eden Spor Kompleksinin inşaatının devam ettiği ve kısa bir süre sonra buranın Safranbolu’nun hizmetine sunulacağını ifade eden Başkan Köse, sanayi bölgesinde yol rehabilite çalışmaları ile Aslanlarda çevre düzenleme ve otopark çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

Tüm ekibi ile birlikte Safranbolu’ya hizmet etmekten büyük onur duyduğunu kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “ vatandaşlarımızın da destekleri ile bıkmadan uzanmadan hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi