Safranbolu Belediyesi bu yıl hedefi olan 50 bin ton asfaltı Safranbolu yollarına sermeye ara vermeden devam ediyor.


Fen İşleri Müdürlüğü ve Asfalt şantiye Amirliği tarafından yürütülen çalışmalar ekiplerin hız kesmeden devam ederken, Flamingo Yolu üzerinde göçme tehlikesi bulunan istinat duvarında sona gelindiği ve burada asfalt çalışmalarının da çok yakında başlanacağı bildirildi.

Bununla birlikte Safranbolu’nun hızla gelişen bölgelerinden birisi olan Barış Mahallesinde de asfalt çalışmaları ile kentin çeşitli sokaklarında kaldırım yenileme de devam ediyor.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, amaçlarının Safranbolu’nun daha yaşanılır bir kent haline getirilmesi olduğunu söyledi.

Ekiplerin mesai mefhumu gütmeksizin çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Ürkmezer; “öncelikle mesai arkadaşlarıma yoğun ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yine vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.

Safranbolu Belediyesi olarak tek amacımız gelecek kuşaklara çok daha güzel ve yaşanılır bir kent bırakmak. Kentimiz bilindiği üzere Dünya Miras Kenti. Bu nedenle hem insanımız hem de şehri olarak dikkatler üzerimizde. Bundan dolayı her çalışmamızı titizlikle sürdürmekteyiz” dedi.

Ürkmezer son olarak Safranbolu’da daha önceden belirlenmiş ve ihtiyaç duyulan mahalle, cadde ve sokaklarda asfalt, kaldırım gibi çalışmaların devem edeceğini bildirdi.

Editör: Haber Merkezi