Konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, "Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyorlar”

Müdürlüğe bağlı Şantiye Amirliği ekipleri kentin çeşitli Mahalle ve Caddelerinde ihtiyaç bulunan yol, kaldırım, refüj gibi çalışmalara ara vermeden devam ederken, havaların ısınması ile birlikte hızlandırdığı bildirildi.

Kaymakamlık ve Belediye olarak amaçlarının Safranbolu’ya ve Safranbolu halkına hizmetin en iyisini, en kalitelisini en kısa sürede ulaştırmak olduğunu kaydeden Ürkmezer; “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalarda ilçe genelinde gerekli olan yerlerde kaldırım tadilatları ve yenileme, parke taşı döşeme, arnavut kaldırımı, bordür döşeme gibi çalışmalar devam ederken, ihtiyaç duyulan alanlarda da asfalt serme çalışmalarını yürütmekteler.

7/24, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile mesai mefhumu gözetmeksizin özveri ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yine en büyük amaçlarımızdan birisi olan kentimizi gelecek nesillere daha yaşanılşır bir kent olarak bırakma prensibimiz ile gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetlerimizde vatandaşlarımız ile istişlare içerisinde olmamızda hizmetlerimizin daha ivedi ve daha kaliteli olmasına olanak sağlıyor" dedi

Ben bir kez daha tüm mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından, Safranbolu halkına da bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi