Safranbolu Belediye personeli, yeni ve çok daha modern bir biçimde inşa edilerek Safranbolu’ya kazandırılan yeni itfaiye binasında bir araya geldi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Birim Müdürleri ve tüm personelin katıldığı öğle yemeği sohbet havasında geçti.

Yemek öncesi ve sonrası işçilerle uzun süre sohbet eden Ürkmezer, işlerinde kolaylıklar diledi.

Bu tür organizasyonları sık sık gerçekleştirdiklerini kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Bu gün tüm mesai arkadaşlarımız ile birlikte yeni itfaiye binamızda bir öğle yemeğinde bir araya geldik ve hasbıhal ettik” dedi.

Bu tür organizasyonların motivasyonu da arttırdığına inandığını kaydeden Ürkmezer; “ Bunların yanı sıra mesaimiz el verdiği sürece arkadaşlarımızı iş yerlerinde de ziyaret ediyoruz. Kaymakamlığımız ve Belediyemiz olarak tek amacımız Safranbolu’ya hak ettiği hizmeti en iyi ve en kaliteli şekilde vermek.

Bu da birlik, beraberlik ve çalışma azmi ile oluyor. Bizim arkadaşlarımızda da bu azim ve birlik var. Ben tüm mesai arkadaşlarıma bu güne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Aynı şevk ve azimle Safranbolu için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından edilen dualardan sonra yemek programı sona erdi.