Türkiye Badminton Federasyonu tarafından 81 ilde proje olarak uygulanan “Anaokullarında Badminton” faaliyeti Safranbolu’da da ilk olarak Ali baba anaokulunda uygulamaya başlandı.

Proje tanıtım ve teslim törenine Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer’in beraberinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Özcan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş katıldı.

Kaymakam Dr.Fatih Ürkmezer proje kapsamındaki antrenman malzemelerini Ali Baba Anaokulu öğrencilerine verdi. Projenin tanıtımının yapılmasının ardından daha önce eğitim alan anaokulu öğrencileri Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar ile karşılıklı badminton oynadı.

Badminton oynayan çocuklarımızın mutluluğu yüzlerine yansıdı. Proje ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Ürkmezer; bu proje sayesinde ilçemizdeki ana okullarında bu çalışmaları yaygınlaştıracaklarını, ana okulundaki tüm öğrencileri badminton sporu ile buluşturacaklarını ifade ederek, proje yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim dedi.

Badminton federasyonu tarafından MAYIS ayı içerisinde yapılacak Türkiye şampiyonasına Ali baba ana okulu öğrencileri katılım sağlayacaklar.
Editör: Haber Merkezi