Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile hayata geçirilen, Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Safranbolu Acil Destek Programı’ ( SADEP ) projesinde Müdürlüğe bağlı ekipler ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Beyaz Masa personelinden oluşan ekip çalışmalarını sürdürüyor.

Alanında profesyonel olan 15 kişiden oluşan ekip Safranbolu’da bulunan tüm evlerin teker teker ziyaret ediyor. Projede vatandaşın talepleri alınarak, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’e rapor ediliyor.

Ekiplerin vatandaşla yakın temasları sonucu ailelerin bireysel ve hizmet konusundaki talepleri samimiyet içerisinde kayıtlara geçiriliyor. SADEP ekiplerinin haftalık olarak Ürkmezer’e ilettikleri raporlar Kaymakamlık ve Belediye departmanı yetkilileri ile yapılan toplantıda değerlendiriliyor.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşların beklenti ve ihtiyaçlarına karşılık verecek hizmetleri ortaya koymaya devam edeceklerini belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer şu sözlerle devam etti’’Safranbolu’daki bütün mahalleler bizim için önemli, Merkezden en uç noktaya kadar bütün mahalleri gezerek mahalle sakinlerinin talep ve sıkıntılarına kulak vereceğiz’’dedi

Kapıları çalınan vatandaşlar, uygulamadan çok memnun kaldıklarını böylesi güzel bir hizmetin ayağımıza kadar gelmesinden onur duyduk denildiği belirtildi.