Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile projelendirilen ve projeye bağlı 15 kişiden oluşan alanında profesyonel bir ekibin çalıştığı ‘Safranbolu Acil Destek Programı’ ( SADEP ) vatandaşların kapılarını çalmaya devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen projede ekipler, Safranbolu genelinde mahalle sokak ve caddeleri gezerek vatandaşların kapısını çalıyor. Kapıları çalınan vatandaşlara talep şikayet ve önerileri soruluyor, vatandaşın şahsi ve kentle ilgili şikayet ve önerileri alınarak Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’e rapor ediliyor.

SADEP projesinin amacına uygun hizmet etmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Ürkmezer şu sözlere yer verdi’’Safranbolu’da çalınmadık kapı bırakmayacağız, bu sayede vatandaşımızın maddi manevi Kaymakamlık ve Belediye olarak bizden taleplerini tespit ederek gerekli çalışmaları başlatacağız. Geliştirdiğimiz tüm projeler vatandaşımıza doğru hizmeti sunabilmek içindir. Bizler Devlet ve vatandaşımız arasında köprü görevimizi en verimli şekilde sürdürmeye devam ederek eksiklikler varsa da yeni projelerle gidermeye gayret göstereceğiz’’ifadelerine yer verdi.

SADEP projesinde çalışan güler yüzlü ekiplerin ziyaret esnasında vatandaşlarla yakın temasları sonucu elde edilen veriler Ürkmezer’e rapor edilerek Kaymakamlık ve Belediye birim amirleri tarafından incelenerek gerekli çalışmalar başlatılıyor.
Editör: Haber Merkezi