Saadet Partisi Karabük Milletvekili adayları zor günler geçiren Karabükspor yönetimine ziyarette bulundu. Ziyarete Karabükspor kulübü başkan Mehmet Aytekin ve Yönetim kurulu üyeleri ile Saadet Partisi Karabük Milletvekili Adayları Muhsin Çebi, Latif Alper ve İsmail Kirenli ile bazı partililer katıldı.

Karabük’ün Türkiye’ye bakan bir markası olan Karabükspor'un yaşadığı süreçleri yakından takip ettiklerini belirten Milletvekili adayı Muhsin Çebi, Anadolu’da bir çok futbol taraftarının sevgisini kazanmış olan kulübümüzün gelinen noktada gerekli desteklerin sağlanarak tekrar süper ligde istikrarlı ve hatta Avrupa kupalarına katılan ve başarı sağlayan takım ve kulüp ortamına kavuşmasını sağlamak için ellerinden geleni yapmak istediklerini belirtti.

Çebi, her türlü belirsizlik ve mali tabloya rağmen Karabükspor’a sahip çıkan ve elini taşın altına koyan Mehmet Aytekin ve yönetimine teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulunurken başta Kardemir ve yönetiminin ve iş adamlarımızın ayrıca Belediyemiz ve başkanımızın da konu ile ilgili üzerine düşeni yapmaları gerektiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Mehmet Aytekin ise teşekkür ederek, Karabükspor'un düzlüğe çıkarmak için yoğun mesai harcadıklarını zorda olsa bu sıkıntılı durumdan çıkmak için çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.