Karabük Organize Sanayi Bölgesinde Cenk Gedikoğlu’nun yönetiminde uzun yıllardır hizmet veren Rolmak Döküm çalışanları ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere iki haftada temin ettiği 500’e yakın kıyafeti Yardım Sevenler Derneği’ne verdiler.

Rolmak Döküm'ün sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği etkinlik hakkında Genel Müdürü Cenk Gedikoğlu, diğer firmalarında bu tür sosyal sorumluluk projelerini kendi içlerinde uygulamaları için bir başlangıç yaptıklarını belirtti.

Rolmak Döküm Genel Müdürü Cenk Gedikoğlu, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Karabük Yardım Sevenler Derneği Karabük Şubesi'ni ziyarette bulunduklarını belirterek “Öncelikle rahmet ve minnetle andığımız, Yardım Sevenler Derneği Karabük Şubesi kurucusu Hikmet Şeyhoğlu hanımefendinin başlatmış olduğu, çok değerli başkanı Hürmet Özdemir hanımefendinin ve ikinci başkanı aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcımız Seher Berker hanımefendinin ve diğer çok değerli yönetim kurulu üyelerinin sürdürmekte olduğu bu sosyal sorumluğa Rolmak Döküm Ailesi olarak bizler de destek vermek istedik.” Dedi.

Şirketin tüm çalışanlarıyla birlikte "Haydi Sen de Bize Katıl!" sloganıyla başlatılan ihtiyaç fazlası kıyafetleri biriktirerek, 2 hafta süren bir çalışmada tüm personelin duyarlılığı sayesinde 150'ye yakın çocuk kıyafeti olmak üzere, toplamda 500'e yakın kıyafeti Yardım Sevenler Derneği Karabük Şube Başkanı Hürmet Özdemir’e teslim ettiklerini belirten Gedikoğlu şu açıklamada bulundu;

“Rolmak Döküm Ailesi olarak tarif edilemez bir mutluluk içerisindeyiz. Yaptığımız bu çalışmada Yardım Sevenler Derneği'nin iş birliğine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Rolmak Döküm Ailesi olarak, kentimizde bu tür sosyal sorumluluk projelerini arttırmaya ve diğer firmaları da bu yönde teşvik etmeye devam edeceğiz. Hep birlikte daha güzel yarınlar yaşayabilmek için birlik ve beraberlik içinde hepimiz yardıma ihtiyaç duyulan alanlarda elimizi taşın altına koymalıyız. Karabük güçlü ve her türlü sorunun altından kalkabilecek bir şehirdir.”