RNKGRUP İLE 7-15 YAŞ ARASI YAZ KAMPI BAŞLIYOR

YAZ

RNKGRUP, eğitim - öğretim döneminin tamamlanmasıyla yaz dönemine giren 07-15 yaş arası çocuklar için düzenlediği "Yaz Kampı" programı için kayıtlar devam ediyor.

Çocukların zihinsel, fiziksel ve sosyal aktivitelerle faydalı bir yaz dönemi geçirecekleri kamp döneminde Derin Beyin eğitimi, pratik İngilizce, spor ve müzik faaliyetleri, halk oyunları ve survivor oyunları yer alıyor.

Haftanın beş günü sabah saat 09:30-17:30 arasında devam edecek olan aktiviteler, çocukların kamp dönemi boyunca üst düzey faydalar kazanmasını sağlıyor.

Detaylı bilgi ve Yaz Kampı başvurusu için 0 370 424 12 11 veya 0 553 720 12 11 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

RNKGRUP;

“Derin Beyin” çatısı altında ifade edilen Beyin Eğitim Programları, içerisinde görsel sistem, işitsel sistem ve duyu sistemi egzersizlerini barındıran; hafıza, algılama, hızlı düşünme, bilişsel fonksiyonlara yönelik çalışma alanları olan ve tamamen eğlenceye dayalı bilimsel olarak kanıtlanmış bir eğitim sistemini Karabük’e taşıyan RNKGRUP, çok amaçlı kafeterya, özel toplantı salonları, 50x30m ebatlarında kapalı özel aydınlatmalı halı saha, plates ve step salonları ve çocuklar için düzenlenen oyun ve eğlence alanlarından oluşuyor.

Editör: Haber Merkezi