Karabük Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen her mahallede Ramazan Etkinlikleri bu Ramazan’da da devam ediyor. Bu yılın ilk Ramazan Etkinliği Üniversite Mahallesi ile başladı.

Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Üniversite Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde açılan kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarının verilmesi ile başlayan program çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Sosyal Yaşam Merkezi sertifika dağıtımında yaptığı konuşmada; “Bu Sosyal Yaşam Merkezlerin de bir kişiye dahi okuryazar diploması versek, bu Sosyal Yaşam Merkezlerinin tüm maliyetini çıkarmış olur.

Türkiye’deki En Zengin Belediye Karabük Belediyesi’dir  

Türkiye’deki en zengin Belediye Karabük Belediyesi’dir.  Kasamızda paramız mevcut, hiç kimseye muhtaç değiliz. Yıl sonunda muazzam bir spor vadisi bitmiş olacak ve bütün bölge buraya eğlenmeye gelecektir. İşlerini hiç aksatmadan yürüten, kesinlikle Belediyesi’ne rüşveti sokmamış bir Belediyeyiz.

Ben bu kadar işimizin rast gitmesini tek bir şeye bağlıyorum. Göreve geldiğim günden bugüne kadar bir kere para, iş sıkıntısı çekmedim. Bizim bu kadar yolumuzun açılmasının tek sebebi ise Karabüklülerin tamamının duasının bizimle birlikte olmasıdır.

Diğer yandan Ramazan Ayının vazgeçilmezi de Ramazan eğlenceleridir. Ramazan Ayı boyunca her mahallede yapacağımız etkinliklerle, hemşerilerimiz hem geçmiş Ramazanları yâd edecek, hem de eğlenecek” dedi.

Ramazan etkinliği 17.05.2018 Perşembe saat 21.00'de Fatih Mahallesi TOKİ Parkında devam edecek olup tüm halkımız davetlidir.

Ramazan Etkinliklerine katılmak isteyenler www.karabuk.bel.tr adresinden şenliklerin yerini ve günlerini öğrenebilirler.

Editör: Haber Merkezi