• Karabük Barosunun davetlisi olarak gelecek olan Türk Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Yıldız ceza muhakemeleri kanunu uygulamasına ilişkin seminer verecek.


 

Türk Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Yıldız, Karabük Barosunun davetlisi olarak Karabük’e geliyor. 09 Mart 2019 Cumartesi günü saat 10.00’da Baro Sosyal Tesislerinde düzenlenecek seminere katılacak olan Prof. Dr. Yıldız, Ceza Muhakemeleri Kanunu ve uygulamada ortaya çıkan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulunacak. Seminere Karabük’teki avukat, hakim ve savcıların yanı sıra emniyet ve jandarma teşkilatının adli kolluk birimlerinden de çok sayıda katılım olması bekleniyor.

Konuya ilişkin bilgi veren Baro Başkanı Av.Rıdvan Erdoğan “ Meslektaşlarımıza yönelik 2019 yılı için planladığımız seminerlerimiz devam ediyor. 09 Mart 2019 Cumartesi günü saat 10.00’da Türk Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ali Kemal Yıldız Hocamızın katılımı ile Ceza Muhakemeleri Kanunu ve uygulamasına ilişkin seminer düzenledik. Seminer sorumlusu olarak Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Elazığ Barosu Önceki Başkanlarından Sayın Rüstem Septioğlu’da programımıza katılacak. Çok önemli bir semineri gerçekleştireceğiz. Seminerimize Baromuza bağlı avukatların yanı sıra Karabük merkez ve ilçe adliyelerimizden hakimler ve savcılar da katılacaklar. Yine emniyet teşkilatımızın ve jandarma teşkilatımızın adli kolluk birimlerini de seminerimize davet ettik. Onlardan da çok sayıda katılım bekliyoruz. Katılımcılar seminerin soru cevap kısmında uygulamada yaşanan sorunlara ilişkin soruları ile tartışmalı pek çok konunun cevabını bulacaklar. Meslektaşlarımıza yönelik seminer çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Editör: Haber Merkezi