Polis Teşkilatının 174. Yılı etkinlikleri kapsamında Karabük Valisi Fuat Gürel ile Karabük ve Safranbolu Protokolü Şehit aileleri ve Gazilerle bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürlüğünün ev sahipliğinde Karabük Polisevinde Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna verilen yemek programına, Karabük Valisi Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Sefa Yılmaz, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, kurum müdürleri, şehit aileleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Programda konuşan İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Türk Polis Teşkilatının 174. Yılını kutladı.

Yemeğin ardından Vali Gürel ve eşi şehit ailelerini ve gazileri masalarında ziyaret ederek sohbet etti.

Program sonrası kısa bir açıklama yapan ve Polisin, toplumda güven, huzur, barış, sükûnet gibi kavramların temini ve tesisi açısından önemli bir görev üstlendiğini aktaran Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; "Bu görev ki, zaman, mekan kavramlarına bağlı olmadığı gibi en zor ve imkansız şartlar altında da devam etmektedir. Bu duygularla Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, milletimizin huzuru ve güveni için, şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, yaralı polislerimize acil şifalar, gazilerimize ve emniyet mensuplarımıza aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi