TERÖRLE MÜCADELE KAPSAMINDA CİZRE'DE GÖREVLİ OLAN POLİS MEMURU RAMAZAN ÖDEMİŞ, SINAV İÇİN GELDİĞİ KARABÜK'TE TRAFİK KAZASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

POLİSMEMURUKAZA

Karabük’te meydana gelen trafik kazasında bir polis memuru hayatını kaybetti.

Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Müdürlüğü’nde görevli olan ve Terörle Mücadele kapsamında Cizre’de geçici görevli bulunan Polis Memuru Ramazan Ödemiş Üniversite sınavı için geldiği Karabük’te trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, polis memuru Ramazan Ödemiş (22) idaresindeki 34 BR 2490 plakalı otomobil ile Yenice ilçesinden Karabük’e seyir halinde iken tünel çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybederek aracın kayması sonucu Yalnızca tüneli girişindeki yamaçtaki kayalara çarparak devrildi. Kazada otomobil sürücü Polis Memuru Ödemiş olay yerinde hayatını kaybetti.

Cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası polis memurunun cesedi aracın altından çıkarılarak otopsi yapılmak üzere KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bir süre trafiğe kapatılan yol, aracın kaldırılması ile yeniden trafiğe açıldı. Trafik kazasında hayatını kaybeden polis memurundan geriye kalan beylik tabancası ve özel eşyaları jandarma ekipleri tarafından muhafaza alınırken polis memurunun araç içindeki çevik kuvvet şapkası ise dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi