31 Mart yerel seçimlerinin en sert ve hızlı geçtiği Karabük’ün Yenice İlçesinde, Yenice Belediye Başkanı ve MHP Adayı Zeki Çaylı, düzenlediği mahalle mitinglerinin fotoğraflarında kalabalık algısı oluşturma peşinde.

Geçtiğimiz günlerde Özal Mahallesinde düzenlediği mahalle mitingine beklenen kalabalık katılmayınca, basına servis edilen ve sosyal medyalarda paylaşılan fotoğrafların üzerinde foto shop ile kalabalıklaştırılıp, montajlı fotoğraflar ile algı oluşturulmaya çalışılıyor.

Çekilen fotoğraflar üzerinde montaj yapılıp, bina duvarlarında asılı olan AK Parti Adayı Coşkun Güven’in posterinin üzerine Zeki Çaylı posteri yapıştırılmış, sokakta bulunan vatandaşların arka kısmına başka bir fotoğraftan alınan kalabalık grup eklenmiş.

Yenice’de 10 Yıl Belediye Başkanlığı yapan ve son 3-4 yıldır adeta halkı, MHP’li, CHP’li, Zekici, Ahmetci, Mehmetci diye ayrıştırıp, çeşitli yaptırımlar uygulayan ve bu uygulamaları eziyet derecesine gelen Yenice Belediye Başkanı, MHP Adayı Zeki Çaylı şimdi seçim çalışmalarında yanında bulunmayan halkı fotoğraflarda montaj yaparak kalabalık göstermeye çalışıyor.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI YÜRÜYÜŞ VE MİTİNGLERE KATILMAK ZORUNDA

Mahallelerdeki miting ve yürüyüşlerde istediği kalabalığı yakalayamayan Zeki Çaylı, Yenicelilerin kendisine olan küskünlüğünü kalabalık görünerek kapatmaya çalışıyor.

Bir taraftan fotoğrafların üzerinde foto montaj yapılırken, diğer taraftan Yenice Belediyesinde 200’e yakın çalışanın miting ve yürüyüşlere katılma zorunluluğu getiriliyor.