BAKKA tarafından yürütülen, 2018 Yılı Teknik Destek Programı 5. Dönemi kapsamında desteklenmesi uygun görülen “Sınai Mülkiyet Eğitimi” adlı proje kapsamda Marka, Patent, Tasarım ve Coğrafi İşaret konularında 22-26 Ekim 2018 tarihlerinde eğitim verilmesi planlanmaktadır.

Bu eğitimler ile Marka, Patent, Tasarım ve Coğrafi İşaret konularında başvuruların ve tescil sayılarının artırılması hedeflenmektedir.

Karabük İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ve Karabük Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi ile koordineli olarak hazırlanan proje, İlimiz ve İlçelerimizde Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf Odaları Birliği, Üretici Birlikleri, Sanayiciler, Karabük Üniversitesi Ögretim Üyeleri ve Öğrencileri, dernekler ve vakıfların yetkilileri ile konuya ilgi duyan tüm katılımcıların başvurusuna açılmıştır.

22-24 Ekimde Karabük Ticaret ve Sanayi Odasında, 24-26 Ekimde Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacak olan eğitime başvurular İl Müdürlüğüne, Ticaret ve Sanayi Odalarına bizzat yapılabileceği gibi aşağıdaki web adreslerinden de başvurular yapılabilecektir.

İlgililer duyurulur.

https://karabuk.sanayi.gov.tr

https://docs.google.com/forms/d/1BRj0_5cb6hQIy4NpevdwSw6yyEAhUBMlZAyNKtwQ8jI/viewform?edit_requested=true

 

Editör: Haber Merkezi