Gıda ve hizmet sektöründe Karabük’ün öncü işadamlarından olan Vefa Gencay bölgeye açılıyor. Karabük’te Pasaport Pizza ve Toros Lahmacun markalarıyla hizmetlerini sürdüren Vefa Gencay, şube zincirlerine bir yenisini Bartın’da ekledi.

Karabük’te tekstil sektörünün duayen işadamlarından nam-ı değer Ucuzcu Ali(Ali Gencay)ın oğlu, gıda ve hizmet sektörünün öncü işadamlarından Vefa Gencay seçkin hizmet anlayışını bölgeye yayıyor. Karabük’te KARES AVM ve Şirinevler’deki Pasaport Pizza şubeleri ve yine Şirinevler’deki Toros Lahmacun ile Karabük halkına pizza ve lahmacun alanında en farklı ve nezih tatları sunan Gencay, hizmet zincirlerini bölgeye açtı. Pasaport Pizza lezzeti, Gencay kardeşler yönetiminde 45’inci ilde, 115’inci şubesinde bugün Bartın halkına sunuldu.

Pasaport Pizza’nın Yalı bölgesi Gümrük Sokaktaki Bartın Şubesinin açılışına, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Pasaport Pizza Genel Müdürü Mükremin Özdemir başta olmak üzere, Karabük ve Bartın’dan seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Pasaport Pizza Genel Müdürü Mükremin Özdemir açılışta yaptığı konuşmada; “ Türk pizza lezzetinin seçkin markalarından biri olan Pasaport Pizza’yı tüm ülke geneline yaymak istiyoruz, bu alandaki çalışmalarımızda en özel ortaklarımızdan biri de Gencay ailesi, kendileri Karabük’teki şubelerinden sonra Bartın’da da markamızı yöre halkının sofralarına sundular, bu heyecanı bizlerle paylaşarak yanımızda olan başta Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür eder, Vefa Beye başarılar dileriz” dedi.

Gelişen ve büyüyen Bartın’da böylesine nezih işletmelerin büyük önem arz ettiğini belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ise; “Bartın’ımız her geçen gün büyüyor ve gelişiyor, böylesine nezih bir mekânda ülkenin seçkin markalarından birinin şehrimiz halkının hizmetine sunulması bizim için önemli, bu işletmeyi şehrimize kazandıran müteşebbislerimize teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Yapılan duanın ardından, işletmenin kurdelası Belediye Başkanı Cemal Akın ve Pazaport Pizza Genel Müdürü Mükremin Özdemir tarafından kesilirken, Başkan Akın Vefa Gencay’a açılışın anısına Bereket Duası hediye etti.

Pasaport Pizza İşletmecisi Vefa Gencay ise törende yaptığı açıklamada, “Ülkemizin seçkin pizza markalarından biri olan Pasaport Pizza’yı ve kendi markamız olan Toros Lahmacunu uzun süredir Karabük halkımızın damak tatlarına sunuyoruz, hizmet ağımızı böylesine nezih bir marka ile komşu ilimiz Barın’da ulaştırdık, başta Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere, bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi