EŞSİZ LOKASYONU VE MİMARİSİ İLE DİKKAT ÇEKEN PARK MAVERA EVLERİ'NİN TEMELİ ATILDI



Karabük’te inşaat sektörünün güçlü ve güvenilir markalarından Aden İnşaat, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin de katılım gerçekleştirdiği temel atma töreniyle, yeni projesinin startını verdi.

Daha önce hayata geçirdiği güvenilir projeler ile adından sıkça söz ettiren Aden İnşaat, Karabük’ün en gözde yeri olan Dereevler bölgesinde başlattığı yeni projesi Park Mavera Evleri'nin modern mimari ve eşsiz lokasyonu itibariyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Toplamda 20.000 m2 inşaat alanı üzerine kurulacak olan proje tamamlandığında 100 daire ve 5 adet işyeri olacak. 3+1 ve 2+1 dairelerin bulunduğu bu yaşam alanında her daireye ait bir kapalı otopark, çocuk oyun alanları, geniş peyzaj ve kamelyalar bulunuyor.

Park Mavera Evleri projesini eşsiz kılan özellikler arasında Karabük Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne 5 dakika, okullara 10 dakika, AVM’ye 10 dakika ve Valiliğe 5 dakika mesafede oluşu yer alıyor. Park Mavera Evleri ayrıca eşsiz mimari özellikleri ve lokasyonu itibariyle sürekli kazandıracak bir yatırım fırsatı sunuyor.

Tamamı 1. sınıf malzemeler kullanılarak yapılacak konutlarda, ısı pay ölçekli merkezi ısıtma sisteminin yanı sıra mutfak dolaplarından armatürüne kadar bütün malzemeler özenle seçilerek kullanılacak ve Aden İnşaat güvencesiyle Karabük’te kaliteyi ve lüksü yeniden tanımlayacak.

Park Mavera Evleri, sadelik ve şıklık içinde dekore edilebilecek odaların tamamı birbirinin ışığını kesmeyen geniş iç mekan tasarımına sahip mimarisi sayesinde gün boyu ferah mekanlarla sakinleriyle buluşmayı bekliyor.

Editör: Haber Merkezi