AK PARTİ KARABÜK MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI, KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI VERGİLİ'Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

özlenen

İki dönemdir Karabük Belediye Başkanlığı yapan ve iktidar partisiyle uzun yıllardır yıldızı barışmayan MHP'li Rafet Vergili, Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Muhammet Kaya başkanlığındaki Merkez İlçe Teşkilatı, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi yeni belediye binasındaki makamında ziyaret etti. İktidar kanadından Vergili'yi son ziyaret 2014 yılının Ağustos ayında gerçekleşmişti.

Ziyareti esnasında bir konuşma gerçekleştiren Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya; “Yeni Belediye Binası, Karabük Belediye personeline ve Karabük’ümüze hayırlı olsun. Hayırlı hizmetlere vesile olur inşallah. Bizler Merkez İlçe yönetimi olarak hem hayırlı olsun ziyareti, hem de iktidar partisinin yerel temsilcileri olarak merkezi hükümetle işbirliğiyle gerçekleşmesi gereken projelerde Karabük’ün menfaatleri doğrultusunda her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim. Çalışmalarınızda Rabbim kolaylıklar ihsan eylesin.” ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vergili, ziyarete gelen Ak Parti Merkez İlçe Yönetimine teşekkürlerini iletti.
Editör: Haber Merkezi