İlimizde ikamet eden gazi ailelerini evlerinde ziyaret eden Özlem Aras Gürel, gazi çocuklarının karne sevincine ortak oldu.


5000 Evler Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Gazi Faruk Öztürk’ün çocukları Erdoğan, Emir ve Enes Öztürk’ü evlerinde ziyaret eden Özlem Aras Gürel karnelerine bakarak ilk dönem gösterdikleri başarı için kendilerini tebrik etti.


5000 Evler Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Gazi  Savaş Sarıçam’ın kızı Yağmur Sarıçam’ı da ziyaret eden Özlem Aras Gürel, Yağmur ile yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ve eşi Canan Sökmen’in eşlik ettiği ziyaretleri değerlendiren Özlem Aras Gürel, “Şehit ailelerimiz,  gazilerimiz  ve çocukları bizim baştacımız. Devletimize ve Yüce Milletimize emanet olan Şehit Ailelerimiz ve Gazi Ailelerimizin  her zaman yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.  Bizlerde  2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi ile birlikte onların mutlulaklarına ortak olmak için geldik. Gazilerimize aileleri ile birlikte sağlık, sıhhat ve uzun ömürler, kahraman gazilerimizin çocuklarına eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Şehitlerimize de rahmet diliyorum.” dedi.
Editör: Haber Merkezi